fredag 26. juni 2009

Børge tek i mot spørsmål 2



Eg tek ein ny runde med spørsmål, sidan det verker som undringane flagrar her på bloggen. Eg vil prøve å svare på kvart og eitt av spørsmåla.

Så spør i vei!

8 kommentarer:

  1. Børge, jeg trenger et bevis på at du faktisk eksisterer. Jeg finner ingen med ditt navn i skattelistene. Derfor tror jeg at du er et pseudonym for en eller annen student fra KhiOs fakultet for visuell kunst som har hekta seg opp i misantropi-trenden som har regjert her i de siste årene. Og til denne studenten vil jeg si: Du har lyktes i å skape en gjennomført fæl fyr. Det skal du ha. Men jeg kan ikke helt forstå poenget med prosjektet ditt. Hvorfor er det så mange som deg som poserer med reaksjonært faenskap som dette? Det er cheap thrills... det er som porno, det er tomt.

    SvarSlett
  2. Håret og skjegget er åpenbart fake, men hvem er det inni der?
    Noen som er gode på face recognition her?

    SvarSlett
  3. Det ligner litt på en av skribentene på kunstkritikk.no.

    SvarSlett
  4. Til Anonym 1: Saka er slik at eg fekk eit statsborgarskap i Somalia, ettersom eg hjalp to skular med å komme seg på føtne igjen. Skatteetaten i Noreg er ein byråkratisk mammut, og har enno ikkje summa seg til å inkludere inntekta mi i listene sine.

    Alt eg har skrive om personen min er sant.

    Anonym2: Det meist kjærlege mennesket du nokon gong vil møte er inni der. Eg elsker dykk alle, som dykk skulle vore barna mine!

    SvarSlett
  5. Haha, i Somalia du! Ok, you had me for a moment, var tross alt ikke helt ved mine fulle fem etter den sørgelige nyheten der.

    Fikk forresten akkurat en melding fra torunn16 som bekrefter at du er en kjærlig kar.

    SvarSlett
  6. Til no ha me fått veta ein del om kva bøker og filmar du likar, men ikkje musikk. Eg ser du og har sterke meiningar om denna fordervede jazzen.

    Eg for min del høyrar bare på musikk som er over 100 år gammal, som for eksempel Edvard Grieg.

    Har du noko tips om nyare musikk som ikkje djevelen har såtte sine spor i?

    SvarSlett
  7. Det står på profilen min at eg elskar Palestrina, Gluck og Johan Sebastian Bach. Jazz og anna populærmusikk, spesielt dansejazzen unge herjedansar til, står ikkje høgt i kurs til meg. Rapportar, mellom anna Watsons "The ears access to hell - an introductory research of young chirstian peoples opinion of the self in a post-modern culture" (1999), skriv jo svart på kvitt at jazz og anna pop tek livet av tusener av unge kvart år, gjerne som fylgje av sjølvmord og "knark", men også drap.

    Grieg var på si side ei ugudeleg sjel, som brukte store mengder tid framom absinten. Han får difor eit labert terningkast hjå meg. Han skreiv også minimalt med koralar og salmar, meist for å hetse Gud.

    SvarSlett
  8. faen, gikk æ fæm på no? ha ha ha... dritbra..
    mvh A. Jørgensen

    SvarSlett