mandag 1. juni 2009

Islam og terroren i lufta



Eg presiserar at det her innlegget vart skreve dagen etter katastrofa! Da fekk eg så og seie heile det norsk ateistmiljøet mot meg. Men sjå no! Børge har alltid rett!
Her er innlegget i si heile form:

Vi treng ikkje gå lenger enn til stovevinduget for å sjå muslimar kaste stein på jøder. Her i Førde har eg panoramautsikt til to av bygga som blir brukt til heimer for flyktinger, samt ei bakgate kor jøder og palestinarar blir tvunge omgås på dagleg basis. Heile fem gonger har eg sett ein gjeng palestinsk ramp banke ein gamal rabiner til blods, med antisemittiske tilrop og foreldre som står og hoier opp situasjonen ifrå balkongane. Rabineren blir dernest latt liggje i blodpøla, før nokre av dei andre jødane kjem han til unnsetnad. Og da kan ein i tillegg tenkje på at Israel sine områder i Palestina har vore okkupert i tusenvis av år! Verda er ikkje rettferdig! Altruisten, fredselskaren og filosofen Mona Lewin sa noko klokt om den her problematikken. I eit intervju med Dagens Næringsliv satte ho søkjelys på kva natur palestinarane faktisk handlar i kraft av: ”Palestinarar er mennesker dei også! Eller – dei er levende vesen, da, som dyr eller virus. Og einkvar palestinar har som mål og forpeste, plage og overføyre sjukdomar, slik at verda sakte men sikkert fell ned på det same nedrige plan som dei sjølv. Kvar gong eg høyrar ordet palestinar, spenner eg hanen på revolveren min.” (22.3.09, Dagens Næringsliv, s. 13).
Mona Lewin har sjølv møtt hard motstand på grunn av at ho er jødisk, og er ikkje sjelden utsette for mordtruslar og attentat.
Men no har det altså skjedd igjen. Eit fransk fly har verte utsette for terrorangrep, tvunge ned i atlanterhavsbølgjane, og ofra for Allah og alt han står for. Det er allereie tydeleg at den franske regjeringa prøver dekkje over saka; passasjerlista forsvinn, dei har sagt at dei vil publisere alle namn så nær som tre. Kvifor vil dei ikkje ut med desse tre namna? Dei har også vore plaga med terrortruslar i dei siste vekene, men – som Le Monde skriv : ”…har ikkje den franske tryggleiksordninga meir handlekraft enn ein forslått og underkua hund. Det er openbart at Frankrike sitt hemmelege samarbete med arabiske statar ein eller anna gong vil gje seg uhyggelege utslag på terrorstatistikken. (26.5.09)
Air France-sjef Pierre-Henry Gourgeoun gjorde ikkje ein særleg god figur på pressekonferansen i ettermiddag, kor han nær stagnerte på spørsmål om det kunne vere spørsmål om eit terrorangrep. ”Neeeei – har du høyrd noko? Kva har du høyrd?” Spurde han dernest journalisten, medan han svetta fælt, såg ned i golvet og bora skotuppen sin lett ned i golvet på plattingen. Journalisten framla grunnar til mistanke om terror, deriblant ein skyhøg sum penger satt over til ein ukjend konto i Rhiyad frå det franske utanriksministeriet. Journalisten fortsatte: ”Kan vi stole på at eit såpass stort og omtala selskap som Air France ikkje driv flørt med terroristar?”
Gourgeoun vart med eitt ildraud av sinne, og stampet i bakken medan han beskylda journalisten for statssvik. Han avbraut konferansen, men rakk å seie nokre frustrerte ord i mikrofonen: ”Du må lage eit større og betre flyselskap sjølv, da veit du! Så får du sjå at det ikkje er så enkelt!” (Der Weld, nettutgova, 1.6.09)
Kva for svartekunst Air France har flørta med i dei bakre kulissane, - ja det veit berre Herren. Kor lenge skal vi sove? Kor lenge skal vi vandre rundt med skylappar og oversjå den enorme trusselen som islam utgjer for resten av verda?
Det er ikkje ein meteor. Det er ikkje global oppvarming. Det er ikkje eit gedigent vulkanutbrot. Det er islam som blir slutten for mennesket.

99 kommentarer:

  1. For ein dust du er!

    SvarSlett
  2. Nei, det er du som er dust. Islam er noe faenskap

    SvarSlett
  3. Fantastisk at personer som påberoper seg den kristne tro - i samme moment kan spre så mye fordommer og hat. Det beviser egentlig det jeg har ment hele tiden - fundamentalister er farlige - uansett hvilken bok de holder i hånda.

    "Alle mine innlegg er gjennomsyra av kjærleik"

    Nei - de er gjennomsyret av fordommer, hat, og en pinlig bedreviten basert op eventyr.

    SvarSlett
  4. "Eit fransk fly har verte utsette for terrorangrep, tvunge ned i atlanterhavsbølgjane, og ofra for Allah og alt han står for."

    Egentlig litt rart at du har tid til å blogge, siden du tydeligvis har viktig informasjon som luftfartsmyndighetene i Frankrike og Brasil er desperate etter å få tak i. Litt merkelig at ingen medier har offentliggjort dette ennå, men alle er vel opptatt med å snakke med deg så de kan få alle opplysningene. Når får vi se fjeset ditt på TV?

    SvarSlett
  5. Børge Thiller Mathiassen, du kaller deg misjonær. Du er en syk, rasistisk mann, og representerer den delen av norsk kristendom, med betingelsesløs støtte til staten Israel, som jeg er flau av. Problemet med blogging er at syke mennnesker som deg får "publisert" sine forvrengte tanker.

    SvarSlett
  6. Oi, du er virkelig på villspor. Hvor finner du alle disse faktaene?

    SvarSlett
  7. Helsevesenet burde tatt hånd om slike som deg

    SvarSlett
  8. "Flyet meldte om teknisk svikt i voldsomt tordenvær"

    Allah har tydligvis store evner ifølge den forvirrede mannen bak denne blogg.

    SvarSlett
  9. Meget bra innlegg! Ingen tvil om at Islam blir enden på visa for Europa og Norge.

    SvarSlett
  10. Skjønner ikke at dere kan være så naiv! Syns jeg ser rare ting i flytrafikken over alt jeg. Var en sak om ei humle som fikk et passasjerfly til og snu. Ei humle? Det var nok en terrortrussel det også. Men som Børge sier, så vil ikke flygigantene at vi skal vite at de ikke har kontrol.

    SvarSlett
  11. Enda en blogg med tilsynelatende løse påstander for å irritere folk.

    Best at du legger ut kilder til disse 'faktaene' du kommer med, ellers er ikke dette mølet verdt å diskutere engang.

    SvarSlett
  12. I profilen sier du:
    "Eg har jobba som misjonær i Kongodeltaet, Somalia og Rwanda, og har på desse reisene blitt utruleg glad i mennesket, uansett rase eller utsjåande."

    Mens bloggingen din viser er at du er en skitten rasist.

    SvarSlett
  13. Det er så utrolig mange naive fjolls i Norge. Folk som tror at islam vil forbli en privat religion som folk holder innenfor husets fire vegger. Det er skremmende å se. Deres etterkommere vil lide stor nød, men konforme og kvalmende politisk korrekte idealer står i veien for sannheten. Dere er landssvikere og det vil få konsekvenser en dag.

    SvarSlett
  14. flaut å være norsk når du er det :-)

    SvarSlett
  15. Det er lett å ikkje sjå det heile biletet når ein går med skylappar. Det kristne folk har alt for lenge oversett kva for agenda Islam har. Det er jo til og med prove at islam sitt framste mål er å utrydde den vestlege verda, opprette ei verdsomspennande islamsk statsordning, og avrette einkvar som ikkje følgjer sharia (Watson, 1998). Må Herren vite at nokon av oss ikkje vil gi opp kampen så lett!

    SvarSlett
  16. Dette må være noe av det dummeste jeg har lest. Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte for å være ærlig.

    "alle mine innlegg er gjennomsyra av kjærleik"
    Vel, dette her er vel mer gjennomsyret av hat?

    Og Mona levin... Om hun noengang har sagt noe slikt så er det vel et kapittel for seg selv. Er ikke så lenge siden jødene var i harnisk over å bli sammenlignet med lopper i et sarkastisk humorprogram. Hva skal man si om dette da?

    SvarSlett
  17. Sånne misjonærer som deg, er de som utnytter små barn i Guds navn. Jammen ser jeg en liten unge på bildet også. Slik propaganda du serverer her, ditt usle krapyl, har ingenting med forsvinningen av flyet til Air France. Stakkars oss nordmenn med slike parasitter som deg i vårt land. Jeg er kristen jeg også, men Islam er en fredelig religion. Det er ekstremister innen Islam som er terrorister. Slike organisasjoner/celler finnes i alle religioner. Din evneveike idiot.

    SvarSlett
  18. Det er jaggu dere som er duster! Mens Børge argumenterer med kilder og referanser og slikt, så driver dere å kaster hat mot han! Jeg blir SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lei av sånne som dere som ikke kan høre på Børge. Dere er tvilere å ateister å sikkert antisemitter, kjenner jeg dere rett! Ryk å reis!

    SvarSlett
  19. Frank Otto Olsen1. juni 2009 kl. 16:47

    Are you for real??? For meg så virker dette som humor på ekstremt høyt nivå - det går da så vitterlig ikke an å være seriøs når en skriver slikt. Jeg har på følelsen at det sitter en viss Børge og humrer mens han spyr opp slikt oppgulp, eder og galle, vel vitende om reaksjonene, og rett og slet nyter det å provosere folk. Skikkelig skøyer du! :D Men neste gang så må du sjekke fakta bedre, da det meste enten er riv ruskende feil og mangefullt bevisført. Mye mer moro hvis en skal skape litt opphetet stemning, hvis det ikke blir så sinnsykt lett å avskrive forfatteren som en komplett idiot. ;)

    SvarSlett
  20. Kilder og referanser??? En flyulykke blir automatisk en terrorhandling, begått av mennesker av en gitt religion? Det kalles ikke kilder eller referanser, det kalles konspirasjon.
    Du må slutte med dette skriveriet Børge, eller så skal vi sørge for at du mister jobben din i Førde kommune.

    SvarSlett
  21. Det er interessant å sjå kor mykje hatsk og vulgær språkbruk Børge Tiller Mathiassen sin blogg kan utløyse. Her vert han omtala som parasitt, evneveik, idiot, skitten rasist, dust, syk - det finst knapt grenser for kva folk får seg til å skrive anonymt på nett. Spørsmålet er: ville de som skjeller Børge Tiller Mathiassen ut på det grovaste uttrykke dykk på same måte ansikt til ansikt, eller i brevs form under fullt namn? Eg trur ikkje det, men forma på slike kommentarar er slett ikkje eigna som førebilete for dei som vil ha slutt på mobbing i skulen. For de har vel forstått at Børge Tiller Mathiassen er ute etter å provosere? Og at han er ein oppdikta person? Eg trur han er i ferd med å oppnå det han vil, nemleg å avdsløre nettdebattantar som store mobbarar.

    SvarSlett
  22. Dummeste jeg har lest på leeeenge!!

    Skam deg!

    SvarSlett
  23. Jesus kristus (her brukt som kraftuttrykk). Avanserte terrorister gitt, som kan manipulere vaer og greier. Mathiassen, du er et klasseeksempel paa hvorfor bloggere boer paalegges en psykisk evaluering foer de eventuellt faar poste mannskiten sin. Og foroevring er Mona Levin i mine oeyne en rasist 40-tallets fascisme verdig.

    SvarSlett
  24. Kjære "anonym" - berre for at du misbrukte Jesu namn no, og ikkje minst for at du driv skylappropaganda på høgt plan, skal du brenne i helvetes sjette krins, saman med løgnarar og dei som fornekter Herren! Til evig tid!

    SvarSlett
  25. Tenk å bruke en tragedie som et flystyrt for å spre sin propaganda. Og jeg som trodde det bare var ondsinnede muslimer som gjorde det.

    Synes det er trist at noen kristne sklir så langt ut som det du gjør, jeg selv kaller meg kristen, men synes det er trist når mine med-kristne blir radikale og rasister.

    God bedring!

    SvarSlett
  26. Jeg gremmes på vegne av blogg-skriver'n her. Du skriver dritt, og fremstår som en tulling med barnehagementalitet.. men farlig tulling også, som sprer hat og mistro på denne måten. !!

    SvarSlett
  27. Det jeg lurer på;
    Hvilken stilling har du i Førde Kommune?

    SvarSlett
  28. Torunn16 sa...
    "Dere er tvilere å ateister å sikkert antisemitter..."

    Sørg for å kom deg på skolen i morgen. 'Ateister' og 'sikkert' er ikke verb.

    SvarSlett
  29. Innlegget og ytringene i dette blogginnlegget minnet meg for alvor om mitt største problem med den norske kirke og det livssyn deler av den forfekter. Det hjelper ikke hvor mange ganger man bruker ordet kjærlighet så lenge man gjennom ord og handlinger viser det stikk motsatte; hat, intoleranse, og et forskrudd syn på menneskelig likeverd. At man i tillegg langer ut med denne type beskyldninger lenge før det kan finnes noe faktabasert grunnlag for det viser noe av den skruppelløsheten deler av kirken møter sine meningsmotstandere med. Forherligelsen av Levins ekstemt hatefulle sitat fra DN 19.3.09, demonstrerer den til fulle.

    Jeg har lenge tenkt at jeg må melde meg ut av statskirken. Dette innlegget har fått meg til å gjøre det.

    Det er enkelt og fort gjort å melde seg ut av statskirken. Fremgangsmåten finner du her: www.bibelguiden.com/artikler.php?id=P1228

    Flere som slår følge?

    SvarSlett
  30. Er Børge Gud? Er det han som bestemmer alle moralske lover? Er det bare han som har rett?

    Tror ikke det.

    Er jeg en tviler Torunn16? Absolutt. For dette er kristen ekstrem-propaganda. På samme måte som ekstremister i Islam og andre religioner. Forskjellen er religionen.

    Det er på grunn av disse ekstremistene vi har kriger i verden. Alt rettferdigjøres i Guds navn (og Allah, Buddha osv.....)

    Jeg håper dere vet at dere representerer samme Gud, bare forskjellige versjoner av historien.

    Når det kommer til Air France. Fakta ser ut som det var uvær (så langt). Så til da, så er jeg forbauset over at en så kjærlig, fornuftig og forståelsesfull mann Børge er, ikke klarer å se det i fra den vinkelen. Ettersom han vil snakke om fakta, så kan jeg garantere deg at det er av flere grunner (mest sannsynlig andre) man kan bli svett og ikke svare skikkelig på journalistenes spørsmål. Det kan også være fordi han er litt bekymret for Air France's rykte i finanskrise-tider. For er det en ting som er nesten like mektig, eller kanskje mektigere så er det rykte --> penger.
    Dårlig rykte, mindre penger.

    Kan det være terrorisme? Selvsagt...det KAN være det. Men så langt så er det ingenting som tyder på det. Ergo så er det ingen grunn til å skylde på andre religioner i det hele tatt. Det er å dømme. Noe som jeg trodde kristendommen ikke aksepterte.
    Men mange vet jo det at religiøse (ekstremister i hvilken som helst religion) er de som dømmer, og fordømmer alt som er annerledes enn deres personlige mening.

    Slutten av menneskehten vil komme fra ekstremister som du klarer å presentere deg selv som, herr Børge.
    Synd å si det Torunn16, men det ser ut som du følger etter.

    SvarSlett
  31. Kjaere Mathiassen. Takk for fordoemmelsen =). Jeg slutter meg herved til de andre kommenterende som mener du er et bloggtroll som bare er ute etter aa fyre opp stemningen og at du ikke mener det du skriver. Ha en fin dag.

    SvarSlett
  32. Blogger bør heller se på hvor mye elendighet som er blitt gjort i gud og kristendommens navn.

    SvarSlett
  33. Har du lest saken? Det sto at flyet fløy inn i kraftig turbulens med tordenstorm før det mistet kontakt med flyvelederne. Det hadde ikke vært nærliggende og kanskje heller tenke seg at det er nettopp et naturfenomen som står bak denne ulykken da? Jeg tror ikke terrorister har noen som helst myndighet over været. I så fall må de ha virkelig gode kontakter med noe der oppe.

    SvarSlett
  34. Jan E.
    Det er jo fra statskirken alle disse "kjærlighetsskapende" har stukket fra og har opprettet egne trossamfunn der de kan spotte menneskeheten og vår herre. Så det hjelper ikke å skrive seg ut av statskirken, for det hjelper bare "utskuddene"

    SvarSlett
  35. .... og din påståtte erfaring som vitne til at palestinere denger jøder HEILE FEM GONGER, så spør jeg hvorfor du ikke fikk foreviget det på video eller fotografi?

    SvarSlett
  36. Jeg var inne og så på bildet ditt, Børge. Synes du er en raring, både av utseende og av sinn. Må nesten gi en albin kred for å misjonere i Afrika.
    Synd du ikke er vel bevart...

    SvarSlett
  37. Frank Otto Olsen1. juni 2009 kl. 17:08

    Har ingen problemer med å utlevere mitt fulle navn. Og er ikke akkurat store "avsløringen" med særlig kraft av noe slag når vedkommende på andre siden av bordet fremmer utsagn som direkte rakker ned på et helt folk, og utsagn som ikke har et snev av nyanse.

    Og er en faktisk en mobber hvis en tar igjen på noen som mobber andre? Bare et spørsmål.

    SvarSlett
  38. ser du har antirasisme og kjærlighet som interesser i profilen din. og så presterer du å skrive noe slik. skam deg!

    SvarSlett
  39. Måtte Herren se i nåde til Deg - Børge Tiller Mathiassen...... Dette er drøyt - fra en som påberoper seg å være Herrens tjener! Trist!

    SvarSlett
  40. Er denne fyren for real?

    SvarSlett
  41. Kjære folk! Børge Tiller Mathiassen finnes ikke i skattelister eller i telefonlister. Vi snakker enkelt og greit om en idiot som bruker menneskers dødsfall til å provosere andre. I beste fall usmakelig...

    SvarSlett
  42. PEDOFILE Børge Tiller Mathiassen, FINNES IKKE PÅ GULE SIDER. ERGO ER HAN OPPDIKTET ;) (Kondolerer til samtlige pårørende etter flyulykken)

    SvarSlett
  43. Bra kommentert, muslimer og Islam er et herk, man burde stenge grensene for alle muslimer.

    Der er ikke rart Israel, som er omringet av muslimske land, har atomvåpen.

    Snart får vel Iran atomvåpen også, de som støtter terror. Håper Israel bomber de før Iranerne rammer Israel.

    Og hva har palestinerne å klage for? De er jo arabere, de kan gå til hvilket som helst arabisk land. Israel hører til jødene, de har vært der i tusner av år.

    Skulle ikke forundre meg om dette flyet også ble et offer for iuslamsk terror.

    SvarSlett
  44. Jan: Er det noko som burde provosere, så er det jo Air France si handtering av saka! Dei har sove under ein stein sidan Concordeulykka i 2000 (som også hadde fleire mystiske uklarheiter, - også dei skyva under teppet og stempla hemmeleg). Air France er ikkje ukjend med terroristar, og det er berre eit naturleg spørsmål om korvidt det er Islam som står bak ei slik horribel handling!

    SvarSlett
  45. Ikke faen om jeg tør dra til Førde hvertfall, hvis det er sånne folk og holdninger som holder til der.. Da drar jeg heller til Saudi Arabia..

    SvarSlett
  46. Moro å se at folk fortsetter å gå rett på limpinnnen. Dette er en falsk blogg, hvis eneste eksistens er for å erte folk som går 5 på.

    Har noen sjekket om det faktisk JOBBER en Bjørge Tiller MAthiassen i Førde Kommune? Ikke det nei? ;)

    Thats a clue, Sherlock.

    SvarSlett
  47. JEG GJENTAR: Kjære folk! Børge Tiller Mathiassen finnes ikke i skattelister eller i telefonlister. Vi snakker enkelt og greit om en idiot som bruker menneskers dødsfall til å provosere andre. I beste fall usmakelig...

    SvarSlett
  48. Frank Otto Olsen1. juni 2009 kl. 17:21

    Ta nå heller å les litt mer i denne bloggen, eksempelvis at Haakon Lie ble født i 1833... :P Ja, atten trettitre! :) Obviously en skøyer!

    Smakløs humor, men hysterisk morsomt allikevel! ;)

    SvarSlett
  49. Jeg tror ikke dette er terrorisme, men at Gud har slått ned blikkboks full av syndere. Syndere på vei hjem fra en ferie full av jazzpop, sex med skjøger og homofile. Rett og slett en blikkboks full av syfilis og gonorè befengte hunder som sitter og knipser med hendene mens de skriker topp og ålreit.

    SvarSlett
  50. Man sjekker jo ikke om alle og enhver eksisterer.. Men i så fall så er det usmakelig..

    Nok av andre folk her som tydeligvis mener det de skriver her, og som er av samme mynt, og det er like skummelt. Ikke at det skinner igjennom at den er falsk for de som klikker inn her for første gang akkurat heller da. Bra dere gjentar dere selv og fortsetter å kaste lys over situasjonen hvertfall :)

    SvarSlett
  51. Fatte ikke at så mange er så full av hat!!!! Blir gæærn! Børge er full av kjærlighet til alle barna, og menneskene å. Men dere tviler jo bare! Snakk om og kaste stein i kirka! Blir gørrlei av ateister og antisemitter!

    SvarSlett
  52. jeg blir så utrolig provosert av å lese dette tullet!!!

    SvarSlett
  53. Eg også, Bella! Det er godt å vite at andre også reagerer såpass sterkt på kommentarane her!

    Vi er i same båt vi, Bella!

    SvarSlett
  54. Sitat fra innlegget:
    "Palestinarar er mennesker dei også! Eller - dei er levande vesen, da, som dyr eller virus. Og einkvar palestinar har som mål og forpeste, plage og overføyre sjukdomar, slik at verda sakte men sikkert fell ned på det same nedrige plan som dei sjølv. Kvar gong eg høyrer ordet palestinar, spenner eg hanen på revolveren min." (Mona Lewin i Dagens Næringsliv, 22.3.09 side 13)
    Du spankulerer ganske enkelt på eggen av hva som er tillatt....

    SvarSlett
  55. Børge er jo selv på en måte en antisemitt siden han har så mye i mot araberne, som også er et semittisk folkeslag.
    Begynner du å bli lei av han også Torunn?

    SvarSlett
  56. Jesus hater deg.

    SvarSlett
  57. Børge, hvorfor står du ikke fram med ditt virkelige navn?
    Jeg velger å være anonym, siden du gjør det og. Det finnes ingen Børge Tiller Mathiassen.

    SvarSlett
  58. Jeg ler så jeg griner her. Like før jeg ruller ned av stolen. Hvis dere synes denne er drøy, les litt mer på bloggen til "Børge". Og ta til dere kommentarene i de andre blogginnleggene... svarte skal si "Børge" kan det å fyre opp under! Dette er ikke humor som faller alle i smak, og det er da skikkelig mange som går no så inderlig fem på... HAHAHA! Jeg skal følge denne bloggen, for detta var moro dere! :D

    SvarSlett
  59. Etter jeg lest bloggen din så har jeg sluttet å kalle meg norsk!!

    vår så snill, FLYTT!

    SvarSlett
  60. Etter jeg hadde lest bloggen din, så har jeg sluttet å kalle meg norsk

    hver så snill, flytt!!

    SvarSlett
  61. Etter å ha lest dette ble jeg ganske sliten og fortvilet.
    Jeg jobbet så hardt, og dette er det jeg får igjen? Skulle ikke gitt dere fri vilje nei.

    SvarSlett
  62. Børge er ei jente i tjueåra, glad i språk og å skrive nynorsk, men skriver vanligvis bokmål. Flyulykken var tragisk. Jeg føler med familiene som venter på svar.

    SvarSlett
  63. Hva med Irak, irak hadde ingenting med 9/11 å gjøre??

    2 millioner irakere er døde..

    krever svar!

    SvarSlett
  64. Saddam Hussein og Osama bin Laden er gamle kompisar, noko som også har kome fram gjennom gamle statsdokument - Bagdadpapira. Å seie at Irak ikkje var med på planlegginga av 11. september, er like naivt som å tru at ein spedalsk skal friskne til utan hjelp ifrå frelsaren.

    SvarSlett
  65. Cnn: Flyet ble truffet av et lynnedslag..

    hva sier du om det?

    er det terror? går det an å være så dum.
    -

    israel tilhører: Kristene, muslimer og jøder...ikke bare jødene!!

    SvarSlett
  66. Det er ingen som heter Børge Tiller Mathiassen, den anonyme bak denne bloggen er en feig person, som liker å provosere, men samtidig viser klare sykdomstegn. Du er en syk, syk, syk person.

    SvarSlett
  67. Bush admits that Iraq Had Nothing To Do With 9/11

    http://www.youtube.com/watch?v=f_A77N5WKWM


    Saddam hussein drepte terroistene! jeg sier ikke at han var en god person.

    SvarSlett
  68. Eg siterar charterpiloten Alf, som skriv ein kommentar for TV-2:

    "Merkelig" av Alf

    Merkelig at et lyn senker en slikt stor og moderne fly. Hvorfor svingte ikke maskinen unna uværet? gikk over? under? Er virkelig lyn/tordenvær nok til å slå ut elektronikken i denne moderne maskinen? Om pilotene visste flyets svakhet i lyn/tordenvær er det ennå merkeligere at de ikke forsøkte å unngå uværet. Her er det mange muligheter for spekulasjoner.

    SvarSlett
  69. ÅPENBART NORGES STØRSTE TOSK
    Det er nok liten sjansj for at du Børge skal friskne til, selv med hjelp fra frelseren

    Vantro

    SvarSlett
  70. Bush admits that Iraq Had Nothing To Do With 9/11

    http://www.youtube.com/watch?v=f_A77N5WKWM


    Saddam hussein drepte terroistene! jeg sier ikke at han var en god person

    -

    Børge, skal du ikke svare?

    SvarSlett
  71. Dette er garantert en blogg som er laget kun for å provosere. Reinspikka ironi, men dårlig humor etter min mening. Har lest litt på eldre innlegg av "Børge" der han blant annet beskriver grov barmnemishandling av sin egen sønn. Hele bloggen er fullstendig gjennomsyret av alt annet enn "tru, håp og kjærleik", sannsynligvis gjort for å provosere. Hvis de handlingene han beskriver (f.eks. barnemishandling) virkelig har funnet sted, skulle han ha sittet bak murene i dag.

    SvarSlett
  72. Selv om denne bloggen er laget for å provosere, er det ikke alle som skjønner det. Slike holdninger kan være direkte "mat" for gale folk. Ikke god humor, dette her, men farlig. Man spøker ikke med grov barnemishandling.

    SvarSlett
  73. I profilen står det at bloggen "er gjennomsyra av kjærleik", og at "gud elsker alle sine barn".

    Islam tykkjer eg er like jævligt som kristendommen. Og misjonærer slik som deg, hr børge, tykkjer eg er like gal som einkvar fundamental iman og rabbiner. Dykk klarar ikkje å se gjennom dei tykke brillane dykk har, som heite religion, og sjå at eit menneskje er eit menneskje, uansett korleis dei sjår Gud.

    Eg tror på kjærleik og tillit mellom menneskjer, medans dykk trur på ein jødisk snekker som gjorde party-triks i eit bryllup i kanaan og ein handelsmann frå medina som mest sannsynleg hadde epilepsi og hallusinasjoner.

    SvarSlett
  74. Noen her skrev at islam var en fredelig religion...Hvor i all verden har du vært de siste årene?

    Muslimer er kanskje fredelige om man gjør som de sier, og om man gjør ting på deres måte. Men om man har tanker og meninger selv, så er de ikke så fredlige lenger.

    Det er også blitt sagt av muslimer at de skal drepe vesten i form av sperm. Og det kommer de til å klare også. Norske får 1-3 unger, og mennesker fra midtøsten får 10+.

    Enkelte nordmenn er ekstremt naive. All den økte kriminaliteten i Norge, burde jo få det til å ringe en bjelle, men neida...Har til og med fått høre "Huff, stakkars mennesker...de er jo frustrerte og slike ting gjør de jo i sitt land..."...Dette var etter en diskusjon om voldtekter og drap.

    Våkn opp folkens!

    SvarSlett
  75. hmm, du er ikke helt frisk i hodet, er du vel? Eller... er dette ironi??

    SvarSlett
  76. INFORMASJON! INFORMASJON! INFORMASJON!

    Denne Børge Tiller Mathiassen er en fiktiv person klekt ut av en eller annen mann(?) med en syk form for humor/provokasjonslyst.

    Noen synes tydeligvis mannen er genial. Dem om det.

    Jeg mistenker også at flere av de andre personlighetene her inne enten er et produkt av samme mannen, eller andre med samme morbide sansen for humor.

    SvarSlett
  77. Frank Otto Olsen1. juni 2009 kl. 19:01

    "Norske får 1-3 unger, og mennesker fra midtøsten får 10+." = bullshit (unnskyld språkbruken)

    Fødselsrater 2009 - fødsler per kvinne:
    De Forente Arabiske Emirater - 2,42
    Iran - 1,71
    Irak - 3,86
    Saudi-Arabia - 3,82
    Syria - 3,12
    Jordan - 2,39
    Libanon - 1,89

    https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/

    SvarSlett
  78. Kjære vene! Det er jo bare dritt som blir slengt fra den ene til den andre her! Personangrep! Er dere voksne mennesker?

    Er det noen som har tenkt at pårørende muligens leser dette? Hvordan tror dere det er for dem å se alt dette tullet? Tenk dere om før dere skriver noe som kan være stødende, særlig når det er lenket til nettaviser.

    SvarSlett
  79. Som mange andre sa, Børge Tiller Mathiassen eksistere ikke. Gjør et søk i skattelistene. Ingen i Norge med dette navnet... Eller er det noen som kan motbevise påstanden min?

    SvarSlett
  80. Bloggen eksisterer. Det er innholdet i denne folk kommenterer her.

    Om skribenten av denne skriver under pseudonym eller ikke, er forsåvidt irrelevant i denne sammenhengen.

    SvarSlett
  81. Folk har forskjellig tro, noen har den samme men forskjellig synspunkt. Jeg er selv kristen, men synes ikke det er en synd at jenter tar på seg litt sminke og bruker solbriller. Jeg synes Ida W. skriver utrolig bra. Jeg må desverre være litt uenig med deg der. Gud kan tilgi en morder og sende han opp til himmelen, men ikke noen jenter som gjør noen feil i livet? jeg spør deg vanlig og vennlig, tone fallet er helt normalt og jeg angriper deg ikke :) jeg forstår at du mener det du mener og blir trekt ned av dette, men du må og prøve å forstå andre sitt synspunkt. Det er mange som er på blogg.no som har lyst til å gjøre deg vondt (jeg er ikke en av dem). De som ikke har samme tro har egentlig ikke gjort noe galt, de som tror på mennesket i sentrum, som tror på det øye kan se. Har ikke gjort noe, så det er dumt at du disser Ida, Karoline og flere. Gud ga oss nå fri vilje ikke sant?

    SvarSlett
  82. jeg beklager, jeg skulle skrive det der som du skrev om ida osv, glemte ut at jeg leste et annet innlegg :) men svar om du vil!

    SvarSlett
  83. Wow terror, Islam, Allah osv osv, du drar virkelig opp all din fantasi-dritt som du kunne komme på i et blogg innlegg.. Du vet tydeligvis noe som ingen andre i verden vet for øyeblikket, at Allah og muslimer er skyld i denne tragiske ulykken..

    Jeg blir så forbanna provosert av folk som deg! Takk nettopp Gud for at verden ikke er styrt av rasistiske, mentalt syke kristne idioter som deg og jeg ber inderlig om at staten tar hånd om deg og folk som deg og låser dere inne.
    Verden ville vært et mye bedre sted uten religion, som er en av hovudgrunnene til alle militære forbrytelser og konflikter i verden. Trodde kristendommen skulle være "den gode troen" der alle elsker alle mennesker, og fuglene og trærne og himmelen og fiskene og alt det pisset, mens du nå sitter her og er et prakteksemplar på at du, som mange andre kristene idioter, fordømmer en folkerase og religion og ønsker at alle skal bi utslettet. Skam deg!! Blir faen meg rasende!!

    SvarSlett
  84. Joachim Nielsen1. juni 2009 kl. 21:26

    Hahaha Børge, dette tar jo helt av, 1000 folk som blir sinte nok til å kommentere bloggen :) Og til dere andre som ikke skjønner satire.. Børge rakker egentlig ned på fordomsfulle personer og da særs kristene som ikke liker muslimer, og dem er det mer enn nok av i Norge. Nei og nei jeg ler av dette altså, er faen meg genialt ;)

    SvarSlett
  85. Henvisninger til kilder osv., Der er vi alle.
    Det aa trekke saa forhastede slutninger, passer ikke inn i en tragedie som dette.

    Synes du er en arrogant drittsekk.

    SvarSlett
  86. Herre min, Dagbladet har virkelige en høy andel radikale blant sine lesere. Folk som mener Islam er "fredens religion" kan ikke være vel bevart. Voldtekt, tvangsekteskap, vold mot kvinner, kvinneundertrykkelse, terror, hat mot ikke-troende, steining ved utroskap, amputering av hender ved stjeling, drap på homofile osv. osv. Er dette noe som minner om fredens religion, raddiser? Ser dere ikke at Norge og Europa er i ferd med å avdemokratiseres? Nei, du gjør nok ikke det i all din naivitet, men skyld ikke på noen andre enn deg selv den dagen krigen bryter ut.

    Kjøtthuer.

    SvarSlett
  87. Ingen religion er fredens religion! Viss Børge skal liksom være et eksempel på kristendommen så er ikke han heller et eksempel på "fredens religion", tvert imot, han er et eksempel på at kristendommen er like fucked up som alle andre religioner!
    Voldtekt, vold mot kvinner, kvinneundertrykkelse, hat mot ikke- troende osv skjer faen meg i lille Norge og i kristendommen også! Ikke usannsynlig at homofile har blitt drept en eller annen plass i verden av sterkt troende kristene pga deres legning, så ikke kom her og si at alt er fint med kristendommen! Ingen religion er fredens religion, for verden og dens befolkning kommer alltid til å ha ulike oppfattninger og meninger og tradisjoner, noe som religion bare forsterker og forverrer. Krig hadde vert mye enklere å forhindre uten Gude tro/frykt og religions stolthet og stahet hadde vert så sentralt i dagens sammfunn..

    SvarSlett
  88. Helt urettferdig kritikk av Børge! Han er ved siden av NK Monsen en av de få som tør å tale Dagbladismens politisk korrekte knefall for islam og homseekteskap midtimot. På toppen av dette er Børge en sann venn og kjenner av menneskene. Skam dere!

    SvarSlett
  89. Jeg har skrevet et par "ynk" lenger opp, og jeg gidder ikke bruke profil-navnet mitt her. Hadde dette vært i et forum, så hadde moderator antakelig stanset denne karen.. som han sier han er ut i fra navnet.
    Sarkasme og ironi og alt det der er vel og bra, men lær deg å bruke det. Vær gjerne avskyelig, men akkurat denne typen, bør du ikke blogge om. Du ypper egentlig til krig og uvennsakp - og skal tenke deg litt om før du poster slike ville ting.

    SvarSlett
  90. Jeg er ganske sikker på at han skriver dette bare for å provosere, det klarer han bra.
    hvorfor i det hele tatt bry seg med sånne meninger, om dette kke er for å provosere , er jo mannen helt klart spik spenna galen

    SvarSlett
  91. Jeg sier med Terry Pratchett ("Eric", 1990):

    "[P]eople only go to hell if that's where they believe, in their deepest hearts, that they deserve to go. Which they won't do if they don't know about it. This explains why it's so important to shoot missionaries on sight."

    Når du skriver tull, blir du møtt med tull;) Dette her gidder jeg ikke la meg provosere av; for å være ærlig, syns jeg litt synd på bloggforfatteren. Han er åpenbart ikke helt i kontakt med virkeligheten...

    SvarSlett
  92. Til de som ikke ennå har fått det med seg.

    Børge Tiller Mathiassen E K S I S T E R E R I K K E ! !

    Hele bloggen er et resultat av en morbid sans for humor og provokasjonslyst fra en med heller dårlige sosiale antenner.

    En ting er å kunne spøke med og om alt. En annen ting er å totalt mangle respekt for de nærmeste pårørende til de savnede. Spesielt når de er midt oppe i det.

    SvarSlett
  93. Om han eksisterer eller ikke, om det er humor eller ikke, så er denne bloggen i beste fall lovstridig...

    Straffeloven av 2005
    § 185. Hatefulle ytringer

    Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Som ytring regnes også bruk av symboler.

    Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres
    a ) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
    b ) religion eller livssyn,
    c ) homofile orientering, eller
    d ) nedsatte funksjonsevne.

    SvarSlett
  94. Fantastisk! Du tar satire til eit nytt nivå! Eg har lese eit par av innlegga dine og du har no fått ein ny tilhengjar. :)

    SvarSlett
  95. Eg ventar i spaning på ditt neste innleddj Børre. Eg vaknar om natta, vassen av kjærleik til bloggen din. Eg spring inn i stuga og slær på pc'a og loddjar inn på Børre.no, men framleis inkje noko nytt... Hjarta brest som hjå ein pårørane til Air France ulykka. Kvifor Børre, kvifor? Skriv no, eg treng det for å finne att nattesvebna mi..... P.S. taste priv?

    SvarSlett
  96. Ja det er meg att. Kan ikkje alle som er innom her for å lesa dei seinste kommentarane og for å sjekka om Børre har laga nytt innlegg, skriva noko til han? Berre så han skjønar kor mykje han betyr for oss.

    SvarSlett
  97. ja. jøder og muslimer dreper for fote.... men strengt tatt så er det vel kristne som opp igjennom tiden har tatt flest liv i guds navn.
    hørt noen rykter om det er en pris på hodet ditt.... på tide å være litt mere forsiktig

    SvarSlett
  98. Skjønner ikke at du ikke har blitt anmeldt jeg. Dette er imot norsk lov er det ikke?

    SvarSlett