onsdag 17. juni 2009

Vekas Rufus



"Det er ikkje rart det er så mykje valdtekt og tjuveri i hovedstaden, når det er såpass mange muslimar som bur der!"

10 kommentarer:

  1. Det kan like gått være nordmenn som står bak. TOSK!!!!

    SvarSlett
  2. Du er sikker på at det ikkje er fråfalne kristne som står bak?

    SvarSlett
  3. I Koranen står det at muslimer som bor i Norge skal voldta flest mulig kristne kvinner i alderen 17-26 år, særlig i området Stortorget-Grønland-Grünerløkka-Trondheimsveien. Koranen er veldig klar på at fromme muslimer bør legge flest mulig voldtekter til området langs Akerselva.

    SvarSlett
  4. Ja, høyr på Konrad, han har faktisk LEST koranen, har dykk andre gjort da?

    Det "Rufus" seier har mykje sannhet i seg om dykk bare tenkjar dykk om.

    SvarSlett
  5. Det som fascinerer mest med Koranen er detaljkunnskapene om Oslo sentrum, endog før Oslo eksisterte. Er det rart muslimene snart er i flertall?

    SvarSlett
  6. Det er nok desverre en del flere med utenlandsk statsborgerskap som voldtar enn med norsk. Jeg synes egentlig ikke det er så rart med tanke på at de ikke er vant med at jenter går kledd i korte minisjørt, og kan være forrholdsvis flørtende og kan også by på seg selv i stor grad. Jeg sier ikke at det er slik i alle tilfeller av voldtekter, men at det er tendenser til denne oppførslen blant en del av jentene som blir voldtatt. Det er også desverre et faktum at de fleste voldtekter skjer når begge eller alle parter er beruset, nesten alltid alkohol, og at overgriper og offer kjenner hverandre fra før. Jeg vil nok ikke legge skylden utelukkende på muslimer slik rufus gjør, men han har desverre et poeng. Det er de som har minst erfaring på hvordan de skal takle jenter som byr seg frem i stor grad. Når det gjelder tyveri, så er nok det ganske utbrett blant både nordmenn og våre nye landsmenn, men klart her er det også kulturforskjeller som spiller inn, men jeg synes rufus kansje begrenser litt mye når han forklarer det med det store antallet muslimer som bor i hovedstaden. Det er nok snarere kulturelt betinget enn religiøst. Ellers treffende sitat rufus.

    SvarSlett
  7. Koranen er også veldig klar om tyveri: Muslimer skal stjele mest mulig fra naive kristne puddinger. Særlig i strøket rundt Brugata. Muhammed var også en dreven lommetyv og knivstikker, dette forbildet forsøker muslimene å leve opp til.

    SvarSlett
  8. Synd at denne bloggen døde.....

    SvarSlett
  9. Det har ikkje skjedd noko med deg, Børge? Eg tykkjer det har gått ei stund sida siste innlegg. Det er ikkje muhammedanarane eller dei homoseksuelle som har kome med trugsmål og tvinga deg til å stoppa breia Herrens lys over dette ugudelege landet, vel?
    Øyvind

    SvarSlett
  10. Håper virkelig noen tar livet av Børge jeg:)

    Gjerne en homofil kvinne som har konvertert til Islam.

    Mennesker skal ikke dømme, hvertfall ikke folk som kaller seg selv kristne. Dere kan gjerne be om at alt skal bli bra og fred på vår klode. MEN dere skal IKKE spre hat til andre mennesker. Det går imot deres egen religion. Tråkker ned på andre barn, kvinner og menn. Skam dere. Lurer på hva foreldrene til folk som Børge har gjort jeg. Verre mennesekesyn skal du lete lenge etter.

    SvarSlett