tirsdag 30. juni 2009

Jackson - dei sju dødssyndane i ein og same person!


Forrige kronikk hausta båe negative og positive kommentarar, om lag 50-50 av kvar, noko som fortel at det er ei kontroversiell sjel som no hamnar i helvete. Ein mystisk mann, kan ein trygt seie. Nettopp kvifor han akta seg slik, med maske og ape, kriminalitet og hestar med handmaling på mulen, - det måtte berre Herren vite. Sikkert er det at han har vore ein ynda medieperson, med ein fot innanfor alle sju dødssyndane, samt openbare brot på skikk, normar og offentlege lover. Livet hans er spekka med intriger, løgn og synd, men har ein ofseleg evne til å halde seg utanfor murane. Jackson laga heidundrande oppstyr på byrjinga av århundret, da han trua med å kaste eit spedbarn utanfor ein balkong i Paris. Han vert frikjend frå dette. Han fortsatte herjingane med å invitere ungar til festar med kjeks, selters, drops og sodomi. Rettssaka utvikla seg mot ein parodi, og Jackson vart frikjend fordi forsvararen meist truleg hadde brent prova mot han. I 1994 vert han anklaga for mord på kona si og elskeren hennar, flykta ifrå åstaden med eit samla politikorps i hælane, og med full TV-overføyrd helikopterdeknad av hendinga. Fleire sekkar med prov låg klar for retten - men også den her gongen var hunden Jackson slu nok til å vri seg unna i rettsaka som fylgde. Jackson har eit rulleblad som ein nazioffiser, og ei syndig attrå som eit utøyla ungdyr. Jackson er den moderne kulturepoken si største synd. Så kvifor held vi han slik mot brystet?
I eit intervju med Wallstreet Journal (25.05.98) opnar Jackson livssynet sitt på vidt gap, og seier at ”eg aldri har trudd på Gud. Og (…) om Gud finnast – svar meg på kvifor eg ikkje har fått ei straff eller noko slikt, når eg har herja rundt på den måten eg har gjort? Skulle ikkje denne såkalla Gud komme for å hente meg da? Eg er Jackson, og eg trur kva eg vil, når eg vil det. Og eg gjer kva eg vil med kven eg vil, store som små.”
Det er verdt å merke seg siste setnaden her, for sjølv om ikkje alle visste det da, var dette ei open innrømming av det pedofile maktmisbruket hans. Men menneska sov, slik dei alltid har gjort, og for kvar udåd Jackson føyrde i boka si, vaks applausen – liksom heile verda var fostra på kjeks, selters og drops.
Eg er sjølv eit utruleg godlynt og varmt menneske, med eit hjarte for sjølv dei største syndarane. Jackson har eg hatt eit auge til lenge, men eg slutta aldri håpe at han ein gong skulle ende sine konfliktar med Herren. No er det for seint, og eg noterar stille i boka mi at nok ei sjel vil brenne i eit av Helvetes inste krinsar, med Brutus, Cassius og Judas som rettmessig kompani. Eg gret fordi eg elskar. Og eg gret for sjela di, Jackson.

P.S. Torunn – eg har igjen notert meg at du vankar rundt med hundar utanfor lokalane igjen. Føre gongen var det han hunden med luseflekkane i andletet. No var det ein slags hestestøypt art, med ein upassande og syndig form på halen. Eg vil at du skal kvitte deg med denne hunden også, dersom du skal fortsette kjennskapet til klubben. Dette er siste årvaring!

60 kommentarer:

  1. Ka i all verden feile deg?

    SvarSlett
  2. håpløst skrevet.. slutt å spre løgner..

    SvarSlett
  3. Endelig noen som tørr å snakke fra hjertet!! Er dritlei alle disse politikerne å folka som priser og verdsetter Michael Jackson når de vet hvor masse dritt han har sprett! Skal følge denne bloggen fremover!

    SvarSlett
  4. Dette kan ikke være noe annet enn sarkasme?

    SvarSlett
  5. Fakta faan: Snakket med en kamerat ifra Førde og nevnte bloggen her. FYREN EKSISTERER! Han jobber som koordinator eller noe sånt på rådhuset. Isåfall - Sykt!! At det går an å være så middelaldersk!

    SvarSlett
  6. Unnskyld meg men du må jo være temmelig dum? i 1994 var det jo OJ simpsons som drepte kona si og slapp unna ;) vit litt bedre.

    HILSEN ELISA :)

    SvarSlett
  7. Dette er det største pisset i skriftelig form jeg har lest på ganske lenge.

    Her er trådstarter enten rammet av sjalusi venfor MJ eller så ha trådstarter fått mye juling og mat.

    Oppfordrer trådstarter til å sortere litt i det vedkommende ha mellom ørene, om den har noe annet en grøt der !

    SvarSlett
  8. jeg kjenner deg heller ikke.. men en som skal være kristen osv skal vel aldri dømme andre osv og du sier du har blitt glad i mennesker på de reisene dine og at gud elsker alle barn samt voksne! så hvorfor skrive alt dette negative når vi alle vet at Gud også tilgir ;)? og jeg kjenner jeg blir ganske irritert! Michael Jackson har kanskje gjort noe dumt her og der, men gjør det deg ikke bare til et menneske når man begår tabber og feil? helt horribelt at du "Tom stokke" også skriver at du er enig og drittlei de politkerne. Michael har bidratt med masse både til musikkverden og menneskeverden. det er så masse jeg kunne skrevet, men jeg tror jeg har fått fram min mening.. helt horribelt.

    nok en gang.. HILSEN ELISA

    SvarSlett
  9. Dette oppskaka meg så mykje at eg fekk lyst til å blogge! Gjekk Jorunn verkeleg rundt lokalane med ein hund! Skammeleg skammeleg da seier eg dykk!!!!!! Hu havnar vel i helvete hu og då, Børge?

    SvarSlett
  10. på seg selv kjenner man andre , eller ?

    SvarSlett
  11. What an idiot - I think I know who's going to hell. And it's not MJ
    Maya

    SvarSlett
  12. Nå må det for faan gå an å få inni hodene at det er en barnemisbruker vi snakker om her! Jaggu sa jeg smør! Endelig en som tørs å si fra, åsså er det reine klagekorpset her. Snakk om å være dobbeltmoralsk! Pedofili liker dem ikke, men Michael Jackson skal dem ha!

    SvarSlett
  13. Du skriver om helvete og mye annet usant. Kaller deg selv for misjonær og kirkemann..?
    Og innlegget viser at du har en stor kjærlighet for mennesker rundt deg. Ikke rart at kirkesamfunnet blir lite oppsøkt blandt mennekser i dag. Anklaget for mord osv. Det har jeg aldri hørt om før. Er du sikker på at du skriver om rett person? Og håne og latterliggjøre et menneske som ikke lenger er blandt oss er vell ikke helt i tråd med bibelen? Nei, helvete er livet her jorda og alle ondskapsfulle mennesker som sprer falskhet og løyn slik du gjør... Vit hva du skriver neste gang!

    SvarSlett
  14. Sjekk dine fakta, Tom Stokke.

    SvarSlett
  15. han ble faktisk frikjent ! han var en fantastisk artist , med et trist privatliv - som så mange andre store artister som har fascinert oss vanlig dødlige ..... genialitet og galskap går ofte hånd i hånd . i vår herres hage er der mange vekster , som det så fint heter !

    SvarSlett
  16. Ja, se det det var å brette ut sjela til en du tror du kjenner, børge tiller mathiassen. Mens du selv lar deg avbilde med det jeg antar er et barnebarn, det er vel ikke ditt eget? som river deg i skjegget ditt. I den tro du er litt av julenissen hva? Men det er du ikke. Lommemannen kanskje? i forkledning? Det hadde vært likt seg, som den kristne fanden du er. Slike fundamentalistiske bibelryttere som deg, jeg synes synd på barnebarnet ditt, som er nødt å vokse opp innenfor din smale verden, diagnosenes store paranoide schizofreni. Du, Mathiassen, jeg tror ikke den guden du mener du tror på, mente at slike som deg skulle løpe rundt å forkynne hans kjærlighet og budskap, slik du gjør. og sender deg gråtende ned til Lucifer, hvis han falt da. Akkurat nå sitter han på skulderen min her, gnir seg i hendene og venter på deg.
    Hvis du mot all formodning skulle skrive satirisk, ironisk eller noe annet, ber jeg om unnskyldning, men det tror jeg ikke. I så fall er du veldig talentløs til å skrive blogg. Så jeg foreslår du begynner neste morgen med å finne noe annet enn blogging og misjon, for dette kan du åpenbart ikke. Det er så typisk sånne som deg, Ingen som hører på deg hjemme hva, de er vel lut lei den sutringa di og den viagramettede stormannsgale jamringa di om verdensanskuelsen slik du ser den, og er nødt til å tømme deg over det stive tastaturet, gjengrodd av gammelsvette og spenning etter å surfa på youporn.com. For nå har nok en verdensnyhet nådd pannebrasken bak skjegget. En kjendis har daua. Og da har du selvfølgelig full oversikt etter en artikkel i Dagbladet.no for så kunne tømme meningene dine om saken, imangel av kona eller samboer eller mannen din, vet ikke jeg, faktisk er på jobb. Finn deg noe annet.. dette takla du ikke. Mvh A. Jørgensen

    SvarSlett
  17. Barnemisbruker? Bevis det du skriver først. Innlegget ditt er totalt forkastelig...

    SvarSlett
  18. Det einaste som er morosamt med dette innlegget er alle som trur du faktisk meiner det du skriv... :p Noko meir openbart tøv og tøys har eg aldri lese. Dette er ikkje noko eg greier å le av, men..

    SvarSlett
  19. Nå må du faen i helvete meg gi deg!! For det første kan du skrive på NORSK!!
    Og for du andre hadde det kanskje vært smart å visst hvilken person du skriver om før du spyr ut løgn og masse usannheter!!
    Michael har da for faen aldri drept kona si!!
    Og hvis du hadde lest fakta rundt rettsaken mot han ang barnemishandling, så ville du sett at han ble frifunnet på ALLE 10 tiltalepunkter!! Hvorfor? Fordi han var uskyldig! Rettsystemet i USA lar seg ikke kjøpe! Det kan jeg love deg!
    Flere av de som saksøkte han, snakket motsigende i rettsaken!
    Det er HELT greit at noen ikke liker Michael Jackson, men kritikken BØR være konstruktiv og sann i det minste!
    Såpass respekt fortjener et menneske som ikke lenger er her og kan forsvare seg selv.
    Og du bør ikke kalle deg kristen, for du er ikke mer kristen enn jeg noen gang har vært!!
    Eller er dere kristne så dømmende og trangsynte? Det forundrer meg i så fall ikke!

    SvarSlett
  20. Det er INGEN bevis på at han er en barnemisbruker og det er grunnen til at han ble FRIKJENT! Har ikke mamma'n din lært deg at du ikke må tro på alt sladderet du hører? Din trangsynte bæsj!

    SvarSlett
  21. Eg er slettes ikkje religiøs.

    Har heller aldri likt MJ , musikken hans eller hans omgang med barn og ungutar.

    Det er bra med at nokon tek til orde for eit anna syn enn den glorifiseringa den store hopen alltid gjer mot folk som er kjende og har slik ein status som MJ.

    Det forundrar meg at folk generelt har polarisert sitt syn slik som det kjem fram i media og debattar.

    Ein FRPàr vil i så måte alltid være ein rasist i dei raudes auger.

    Primatar er kva me alle er.

    SvarSlett
  22. Du burde få en lang kjepp et visst sted, til du dør. Satan så jævlig det går ann å oppføre seg. HAN ER EN DØD PERSON, og du KALLER DEG RELIGIØS? HVA FAEN!? (Og ja for all del, send meg til helvette for at jeg banner, din gris.) Ta å rett opp trynet ditt å slett denna fort som faen før jeg brenner ned kjerka di, sadist.

    SvarSlett
  23. Jeg skal gjøre av med Rufus også...kallte han opp etter han morsome på bloggen din men...

    Vis det er det du vil da?

    SvarSlett
  24. Det er eg vil, Torunn! Bruk hagesaksa på han og bring meg provet for at handlinga er fullbyrda! Om du ikkje kjem med det, kan du ansjå deg som utestengd ifrå klubben på ubestemd tid.

    SvarSlett
  25. Dette er det værste tullet jeg noen gang har lest. Jeg er en konservativ,protestantisk kristen og michael jackson fan og jeg banner ikke. Det er nesten litt synd,for dette våset som står her om Michael får meg nesten lyst til det. This makes me wanna scream!!

    SvarSlett
  26. Dette er det verste jeg har lest. Her får vi det svart på hvitt igjen hvordan de såkalte kristne dømmer andre.Skal alltid være så bedre enn andre eller.... MJ ble FRIKJENT!!!!!ikke dømt...lær deg alle fakta før du uttaler deg. HÅRREISENDE hvor mye dritt det går an å skrive om en død mann!!!!MJ er og blir en legende..en mer ydmyk og snill mann skal du lete lenge etter..( http://www.youtube.com/watch?v=IG4OWSgUkK4&feature=related )Han har hjulpet så mange, og aldri skrytt av det, han har latt verden behandle han som dritt uten noe som helst grunn. Bare fordi han var annerledes gir det deg lov til å hetse denne fantastiske mannen? Hør på childhood og prøv å forstå hans oppvekst...hvorfor ikke høre på han istedenfor tabloider som er hundre ganger verre enn se og hør?? Det ble avslørt at moren til den påståtte mishandlede gutten gjorde dette for penger... hadde du tatt imot penger om din unge hadde blitt mishandla??da var det greit om han hadde blitt mishandla eller?? sier mer om foreldrene enn MJ iallefall...han har fått ufortjent så mye piss..sett dere inn i MJ`s verden, les og se det HAN har sagt..ikke hearsay... og ikke våg å kall deg kristen når du går frem og dømmer på denne måten!!!!

    SvarSlett
  27. Eg påminnar dykk: Det er Herren som døymer. Ingen annan! Men eg veit kva Herren meiner, og kan difor fortelle dykk det.

    Og "anonym" som hadde lyst til å banne: Det å ha lyst til det er den største synda, for da innrømmar du glatt at lysta er der. For dette skal du lide i helvetes sjette krins for å ha teke Herrens navn i vanære!

    SvarSlett
  28. mener du seriöst att dama skal bruke en hagesaks på en yskyldig hund sånn att hun skal få väre med i den syke klubben du er medlem i, er du gud eller hvem f... er du?? å hva mener dama med å si att hun skal gjöre av med denne hunden også.. har vel ikke myrdet en hund for å tilfredstille deg? dreper du hunden din for å väre med i den klubben, burde du heller droppe den , beholde hunden å söke hjelp...
    å hva det gjelder MJ så har hverken du eller noen du kjenner värt der eller värt vitne til om noe har skjedd eller ikke. ikke skyldig til det motsatte er bevist eller det heter kanskje ikke sånn i din skrudde lille bobble verden.
    få fakta på bordet å les bibelen en gang til el ti...

    SvarSlett
  29. "Det er Herren som døymer. Ingen annan".

    Herren dømmer jo ingen!!! hverken tyver eller horer ble dømt i hans øyne.. den som dømmer er du... og Herren kan umulig være fornøyd med deg nå :(
    Tror du skal lese bibelen en gang til ja.

    SvarSlett
  30. Jeg som skrev at jeg hadde lyst til å bande! Jeg mente det IKKE! Helt seriøst! Jeg ble bare litt revet med! Men jeg vil aldri banne, har aldri gjort det heller. Men dette drittet du slenger om michael jackson kan du ta tilbake.

    SvarSlett
  31. koffår eg i d heila tatt hr lest alt d pisse her e ett kapittel for seg sjøl...men eg sitte igjen med ein tanke, å d e at børge t. e samme person som torunn16, å klubben+personanne som blir omtalt bare e ein brøkdel av dei sjuke,vrengte forestillingane han dulte borti i løpe av sin skada hverdag. . .børge e ein gris! spel nåke slayer!

    SvarSlett
  32. dette er ren vanvidd, at du kan snakke på vegne av herren. helt sykt. har du lest bibelen, og hvis du har.. da vil jeg gjerne høre hvordan du har tolket den og hva som gir deg rett til å snakke på vegne av herren om slike alvorlige påstander? jeg er bare 16 år og har lest bibelen og forstått den, gått til kirken ++ men det gir meg ingen grunn til å snakke på vegne av herren. NÅR fikk heren sin egen talsmann? dette er rett og slett ren vanvidd, det dere kaller dere.. og at dere er kristne. det er ren skam, ikke michael jackson. jeg har aldri kjent han, heller ikke du/dere som mener borge mannen har rett. helt feil, ingen av oss kjente han bortsett fra gjennom presse og rykter. kjerp dere, vi lever i en verden av såkalt frykt, terror og helvete. hvem er det som skaper dette? vi kaller de fra farlige menn fra terrorstyrken Al ++ farlige, men hva er ikke dere menn der ute i webverden som skaper rykteflommer og ville påstander om en mann som nettopp har død hvorav har rammet millioner av folk. dette er et sårt emne/tema og enda er dere villig til å ta det opp til et nytt nivå og større høyder, for å utnytte døden hans litt mer. maken til et syn skal jeg lete lenge etter. vi kan jo si Michael jackson skapte Neverland med tivoli, kino og alle barns drømmer fordi han aldri fikk en fin barndom selv, ja jøss det betyr jo også at han er pedofil mishandler av barn. fordi han ville glede seg selv? Omar batthi fra Norge var god venn med MJ fra 9 års alderen, han skapte tillit og var lojal mot michael jackson. han kunne sagt mye dritt om MJ til pressen men gjorde heller det rette. imens de andre villedet barna som fikk sjansen til å oppleve noe så fint og stort som å være i Neverland og snakke med MJ brukte det mot han og sa de ble misbrukt. Tenk dere alt MJ har vært utsatt for, takk gud for at nå hviler i fred hos herren og slipper all den forferdelige håningen dere utsetter han for. gud forby.

    Hilsen Elisa nok en gang.

    SvarSlett
  33. Jammen har du liten respekt for døde. Han bryter kanskje noen synder, men det du gjør her ved å rakke ned på døde, det er enda verre. Det er en SANN SKAM!

    SvarSlett
  34. Uttalelser fra Børre & Co, må jo være rene kverruleringer for å sette igang noe.
    Ingen kan ha meninger som dette og her blir jo MJ beskyldt for andres handlinger. Her snakker vi "blanda drops". Jeg tror ikke dette er seriøst i det hele tatt.

    SvarSlett
  35. Fyr'n finnes - sørgelig men sant!

    Kamerat av meg som vet hvem han er. Jobber på rådhuset på Førde. Snålt utseende.

    SvarSlett
  36. Ja, alle som leser hva Børre står for, skjønner jo hvor han vil havne til slutt ?

    SvarSlett
  37. Det er jo synd på Børre

    SvarSlett
  38. haha, børre, bare fordi du er en venneløs faen som betror deg til gud for å ha en unnskyldning for å ikke ha et sosialt liv, betyr ikke det at du har retten til å skrive dritt om en flott venn, far og artist, bare for å for første gang få oppmerksomhet i livet ditt. Jeg tror på gud, men ikke på idioter som deg selv,. jeg kommer gjerne til førde for å lage litt faenskap for deg. du er kjøtern, ikke bikkja til hun du klager på!

    SvarSlett
  39. MOTBYDELIG BLOGG FRA EN SOM KALLER SEG KRISTEN,ER DU GUD SOM KAN DØMME ET MENNESKE TIL OG KOMME TIL HELVETE?

    DET DU HAR SKREVET SIER VELDIG MYE OM DEG SELV....DU ER ET MENNESKE SÅ FULLT AV HAT OG FRRSTRASJONER AT DU VIRKELIG BURDE SØKT HJELP FOR LENGE SIDEN.

    MICHAEL JACKSON VAR ET DYPT TROENDE MENNESKE, SOM PRØVDE OG LEVE SOM JESUS HAR SAGT OSS....VED OG VISE OMTANKE OG HJELPE DE SVAKE I SAMFUNNET.

    LIVET HANS BLE ØDELAGT AV ONDSKAPSFULLE MENNESKER SOM UTNYTTET HANS GENERØSITET.

    SvarSlett
  40. Dere er så ekkel mot Børge at jeg blir helt vondt inni meg! Skam dere! Børge er glad i alle mennesker og barn, selv Michael Jackson. Og han vil det beste for dere. Skam dere!

    P.S. Børge, jeg pratet med dyrlegen idag. Han kan ta hånd om Rufus på torsdag, dersom du fremdeles vill det. Jeg kommer til å være så trist å sånt...

    SvarSlett
  41. Godt! Eg vil gjerne at du tek med eit prov for at saka er ute av verda, Torunn - til dømes hovudet eller halen, slik at vi kan brenne det ved oppstarten av onsdagsmøtet.

    SvarSlett
  42. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  43. tå typiskt at alle late som at dei e verdens største MJ-fænn berre for at han døde....

    tørs vedde på at eg e større fænn enn alle i hop...best liker eg den kvite perioden hvis en kan seia det bedre enn når han va neger...den første cd'n eg kjøpte va dangerous og no har eg alle cd'ne og sikkert 100 giga med videoer live + mp3'r mm. på maskina...kom isje her!!!

    R.I.P. MJ !!!

    Love XoXoX Peace

    SvarSlett
  44. Så trist å lese et slikt innlegg. Du må være et trist menneske, en fanatisk kristenfaen. Michael har aldri drept noen kone og alt det andre du gnåler om er tilbakevist løgn.

    SvarSlett
  45. jeg sier som fjortisen OMG! Kutt ut pisspreik,husk det er sarte sjeler som sluker alt rått. Greit med ironi,men et sted går vel grensen,selv for MJ hatere,guri meg.
    La mannen få hvile i fred,og la dem (inkl meg)som respekterte MJ musikk sørge i fred.
    Var vel hån fra uvitende mennesker som kanskje gjorde at han ble som han ble.
    Og ang pedofiliryktene,hadde noen rørt barna mine,hadde jeg for f.. ikke gått med på forlik! Å nei,dette var voksne mennesker som brukte sine barn til å se sitt snitt til å tjene noen kroner. Snakk om missbruk av barn!

    SvarSlett
  46. Både du og jesus er idioter.

    Kirke ditten, kirke datten. Våkn opp din gammle nisse.

    SvarSlett
  47. Jeg som trodde pinsemenighetene på sørlandet var vel intense, men du tar virkelig kaka! Hvor blir det av grunnverdiene og menneskesynet som kristendommen virkelig skal stå for? Nestekjærlighet, respekt osv. Å henge seg så opp i de 10 bud og dødssynder blir for drøyt!
    Ja, det sies så at Gud er den som dømmer, og jeg håper virkelig ikke menneskeheten noensinne skal få den oppgaven. Hvem er vi til å leke bøddel?
    Jeg håper for din del, Børge, at du aldri kommer til å gjøre en feil eller en synd. For du har alt fordømt deg selv!
    Michael Jackson har syndet, det har 99,9% av verdens befolkning også! Ser ut om du får det ensomt i himmelen!!!

    PS: Helvete finnes ikke, Vatikanet har selv innrømmet det!

    SvarSlett
  48. Hei, vi kristne må heller søke å hjelpe andre til Jesus enn å kritisere. Alle kan bli frelst ved Jesus, berre dei søkjar han som frelser oss for synden. Kva var grunnen til personen MJ? Kva ligger bak pedofiliryktene? Kvifor tok han dei vala, han tok? Det ligger så mykje bak ein kvar tanke. Dette gjer oss ikkje kvalifiserte til å kritisere. Vi er ikkje MJ, og vil derfor aldri forstå han. Kanskje vi hadde gjort det same i han sitt sted.

    Drar vi ugras med roten, så blir den borte.
    MJ var stor stjerne, men hadde også dårlige sider. Vi bør sette fokus på heile MJ, og ikkje berre det vi liker. På denne måten kan vi alle leva med sanninga om han sitt liv. Det er lenge sidan MJ har vore å varmt omtalt i media. Det gjer meg sprø. Eg liker han som artist, men ikkje personen MJ.

    Spør heller korleis Torunn har det i plassen for å kritisera ho. Kanskje det ligger mykje rot bak frå fortida. Rydder ein i rote, så blir alt bedre.

    Når ein ser ein alkoholiker, så skal ein ikkje le. Eller sende stygge kommentarer, men hjelpe denne personen på beina igjen. Slik at han/ho blir fri for alkoholproblemet. Kritikk føre til krig. Pga kritikk, så går nokre ektepar i frå kvar andre.

    Søk å hjelpe før det er forseint. Når døden er der, så hjelper det lite å kritisere. Ein har ein "plikt" å hjelpe andre, slik at alle kjem til Himmelen. Har ein forsømt det, så har ein ingen rett til å klage.

    Mvh Anita (læring hos Gud)

    SvarSlett
  49. Hehehe, latterlig at SÅ mange biter på denne dårlige fleipen! må innrømme at jeg begynte å lure da jeg leste hovedinnlegget, men etterhvert som (den samme?) personen begynte å skrive som Torunn (dum brunette..?) og svart at hun skulle ta med hodet tilbake som bevis på at hun hadde tatt livet av hunden, da var jeg 100% sikker på at dette nettopp var EN DÅRLIG SPØK FOR Å PROVOSERE :-)

    SvarSlett
  50. Dette er bare tull og tøys, Børge og Torunn my ass!

    SvarSlett
  51. Vet ikke med Torunn, men Børge lever i beste velgående i Førde. Jeg deler etasje med han på arbeid. Pussig skrue, men helt grei å prate med!

    SvarSlett
  52. "Vet ikke med Torunn, men Børge lever i beste velgående i Førde. Jeg deler etasje med han på arbeid. Pussig skrue, men helt grei å prate med!"

    Sannsynligvis er du, anonym, bare "Børge" som kommenterer på egen blogg. Denne Børge finnes ikke i telefonkatalogen. Tipper du har ledd godt av alle kommentarene!

    SvarSlett
  53. Du må jo være fullstendig gal!!!!

    Dette er noe av det jævligste jeg noen gang har lest. Du må jo være noe av det ondeste mennesket på denne jord. Skam deg!!!!!! Hvis noen skal brenn i hellvete må det jo være deg!!!
    De påstande du har i din blogg har jo faktisk ikke noe rot i virkligheten. Du kan jo heller ikke engelsk. Jeg har sett intervjunen du henviser til og Michael har jo faktisk aldri sagt de tingen du siterer. Det finnes faktsik ikke bevis mot Michael Jackson. Grunnen til det er fordi han ikke har gjort noe kriminelt eller galt.

    Dersom det finnes en himmel og et helvete så er Michael i himmelen. Hvor du ender hadde jeg ikke tort og tneke på var jeg deg. Du får nok bare håpe at himmel og helvete ikke eksisterer. For du kommer nok til å havne der det brenner!!!!

    Skam deg, onde menneske. Måtte du få et forferdelig liv videre. Ønsker deg alt vondt.

    SvarSlett
  54. Hei!

    Jeg vil bare gjøre deg oppmerksom på at du har forvekslet MIchael Jackson med OJ Simpson. Det var Simpson som flyktet med politiet i hælene etter mordet på kona si, ikke Michael Jackson.

    SvarSlett
  55. ka faen som feiler folk!!!!!!!!! Mj var faen ikke noe pedofil, han var faen meg det beste som hadde skjed med denne verden.

    SvarSlett
  56. sier bare huff til kristendommen! åssen vet du at ting er rett å galt.. du må jo ikke være helt bra i hodet.. når alt skal dreie seg om jesus å gud... kristendommen er bare rein spikka historie.. ingenting er sant.. når du sammenligner alle religonene.. så går alt ut på det samme.. men bare forskjellige navn.. ekke rart det er mye piss her i verden...når folk lever etter religoner.. i stedet for rakke ned på MJ, burde du heller tenke litt over deg selv.. kanskje våkne opp til virkeligheten...kristendommen syyyyyyk....gla jeg ikke er en av de menneskene.

    SvarSlett
  57. må jo bare spørre ka Mj har gjort mot denne verden?!

    SvarSlett
  58. Hvordan våger dere og kalle dere for kristene når dere kann snakke så grusomt om våre med mennesker og spesiel om en stakkars død mann dere kjent ham ikke en gang dere har aldrig hvært hjemme hos mj dere har adrig møtt ham Dere er faan ikke orntlige kristene dere hører satan til og dere må være sønner og døttre av satan og pinsevenner dem hører djevelen til dem har drept sine koner missbrukt sine barn og driver med vranglære det hvet jeg om .Og jeg kjenner virkelige mennesker som er ordntlig kristene dem dem er gode og snille mennesker som aldrig sier et vondt ord om noen og dem er bare hjepsomme og vil være dær for andre dem er snille akkurat MJ var og han ble bare utnyttet for sin godhet og for at hann hadde stakkars for mye penger og når hann ble ruinert da var hann mere verd død en levende .Må verdens deiligste mann min drømme kjæreste minvakkre engel få lov til og hvile i fred jeg elsker deg MJ jeg ville virkelig ha dødd for deg vær så så snill kom til bake MJ

    SvarSlett