onsdag 20. mai 2009

Ikkje tru alt du les!


Ateistar og islamistar har igjen gått saman om å drikke seg full på løgn, og etterpå kaste opp svineriet i andletet på kristendomen, katolsk som protestantisk. I 2003 vart det rulla opp ein sak i Belgia, kor ateistiske pedofile hadde danna foreningar og gutteklubbar med islamistar, dreve veddeløp, kasta på terning, og halde masseorgiar med dyr og kvinner i kjelleren til Begias framste jazzmusikant. Dei hadde, visstnok utan skamvett, hengt opp to bileter på veggane, - eit av paven (riktignok pave Johannes Paul II) og eit ikon av Maria med Jesusbarnet liggande i symn over aksla. Begge desse relikvia hadde verte spytta og urinert på, medan gruppa stod jublande og full av bannskap rundt sjølve syndaren.
No er eg sjølv protestant, og har eit syn som minnar meir om Kalvinisme enn om den friare lutherianske røyrsla. Eg er oppteke av mennesket, av kjærleik og av at eg har kraft til å vise rette veg for dei som har tapt han av syne – til dømes mange kvinner og homofile, fengselsfuglar og folk som veddar store pengar på at hovdyr kan springe fort. Eg er så fyld til randen av kjærleik at det visseleg koker over nokre gonger. Det er da eg kan sprute avkoket over andleta til dei fortapte, for å bruke ein metafor ifrå barndomen si kjøkkentjenst. Og medan dei står og tørkar av seg kjærleika mi, som no har renne ned i augo deira, kan dei med eitt sjå betre. Det er som om avkoket mitt ikkje har fjerna synet, men heller betra det!
Eg må i det her hensjåande rette ein peikefinger mot katolisismen, slik at eg har det ut av verda. Katolikkar trur at kristendom er ein fest, kor dei kan tylle i seg flaskar med snaps, vermut og katedralvin, dra ut mellom vinrankane, overfalle dei svaklegaste av korgutane i katedralkoret og ha viljen sin med han under ei matt sørlandssol, medan dei snappar etter vindruene som heng i klaser over dei. Søndag skriftar dei gråtande for presten i eit tomt og ekkoherja kyrkjebygg, før dei smilande og fri for synd går ned til piazzaen for å feire bisettinga til naboen.
No som det er sagt, kan eg endeleg kome religionen til unnsetting! Det denne saka handlar om, er derimot hatet folk fleist føler ovanfor kristendom generelt. Historiar kokast opp, - på jazzklubbar, i avbrekka på veddeløpsbanane, i butikker kor dei sel snus, pop og pornografi – og orda får føter å gå på. ”Eg kjenner ei jente som vart skambanke av far sin. Vi kan jo seie at prester har gjort det. Eller nonner. Skriv det på små ølbrikkar og legg dei rundt omkring i postkassa til folk!”
Hugs – mot kristendom er den framste og farligaste propaganda skapt, den som vil gripe ved trua til mennesket, med bruk av ”vitskapleg” løgn, med sataniske ritual utøva til lyden av eit villstyrsk jazzkorps, med håp om å utrydde mennesket sin viktigaste tryggdom gjennom svik og narrestreker. Propagandaen har inga moral. Propagandaen mot kristendom stanser ikkje opp for å drøfte handlingar i lys av moral og menneskeverd. Ateisme stjel sjansen eitkvart menneske har til å føle ekte kjærleik. Med ateisme stanser nestekjærleiken, lik ein buss på ein polsk landeveg ein gong under kommunismen sitt infrastrukturelle svik, for å bruke ein metafor. Poenget er klart: Ikkje tru alt du les når det kjem til hat mot kristendomen – katolsk som protestantisk!

18 kommentarer:

  1. Jeg har lest et par innlegg og blitt skikkelig provosert, regner med at det er det som er meningen.Hvis du virkelig eksisterer og har de synspunktene du fremhever, så synes jeg at du i likhet med mange andre "kristne" "troende" mennesker, er veldig trangsynt. Jeg synes heller ikke innleggene dine er spesielt preget av "kjærleik" og personlig synes jeg misjonering er forkastelig

    SvarSlett
  2. Du er morsom gøy og lese blogenn din . må innrøme at først trude jeg den var seriøst ment . Haha :D

    SvarSlett
  3. "Alle mine innlegg er gjennomsyra av kjærleik"
    Beklager Børge. Dine innlegg er gjennomsyra av intoleranse og fullstendig uten innsikt i hva et liv uten gudstro er. Men det skal du ha: Det er morsomt å lese!

    SvarSlett
  4. Du tøyser med oss.

    SvarSlett
  5. Flott! Der understreket du hvordan den generelle kristne bedehuslampen i norge tenker og handler. Svin som denger ungene sine, og står våt mellom beina etterpå, med fårete smil og prater med naboen og stråler av kristen frelse. Sørlandet og fanatikerne der nede i "det skjulte norge" sitter med mange knuste sjeler mellom bakkar og berg. Myter my ass!

    SvarSlett
  6. LOL - koss i h.... har du greidd å trekkja so mange provoserte folk til bloggen din med slikt vås? Jau, jau; meir merksemd enn eg nokon gong har greidd å oppnå. :-D

    Måtte eller ljoset vera med deg og blenda deg i alle avgjersler du tek. RAmen.

    - Dauðr

    SvarSlett
  7. "Og medan dei står og tørkar av seg kjærleika mi, som no har renne ned i augo deira, kan dei med eitt sjå betre. Det er som om avkoket mitt ikkje har fjerna synet, men heller betra det!"

    Synes dette høres ut som en syk pedofil sin måte å rettferdiggjøre sine syke handlinger på...

    SvarSlett
  8. Jaha? Jeg vil heller si det følgende:

    BUSTED!!!

    Dette viser hvordan kristendommen systematisk har blitt brukt som en unnskyldning for å undertrykke og fornedre til og med barn. De kristne miljøenes jubel hver gang palestinske kvinner og barn blir drept er - faktisk - også et tegn på at noe er alvorlig galt.

    Disse to fenomenene er en stor del av årsaken til at 97% av den norske befolkningen ikke går i kirken.

    Nordmenn er drittlei av religiøs undertrykkelse. Jo før kristendommen hives på historiens skraphaug jo bedre. Strengt tatt kan den norske kristendommen sies å ha havnet der allerede.

    SvarSlett
  9. Når det kommer til god satire kan du stole Børge.

    SvarSlett
  10. siterer; "ikkje tru alt du les"..

    SvarSlett
  11. Joachim Nielsen21. mai 2009 kl. 00:35

    Jeg digger denne mannen. Han er en eller annen kødd som sitter og dikter opp ting på nynorsk, men fanden vet han klarer å provosere oss fordet :) Nei Børge, vi skulle tatt en øl, satt på en jazz plate og diskutert verdensproblemer

    SvarSlett
  12. Satire på høyt niva! Flott gjennomført.

    SvarSlett
  13. gå på Youtube og se : illuminati , freemasons og bilderberg group.. Siv Jensen er ond... I
    Og du som har lagd bloggen er skada ... wakeupproject.com :) love & peace to all good humans no matter race or color..

    SvarSlett
  14. Ikkje bry deg om syndarane som kjem med sin svovelpreik. Desse veit at dei kjem til å steike godt i etterlivet, og har gjort ei syndens pakt med hinmannen sjøl om å forderva ljoset for å få redusert straffa.

    Syndarar, høyr på Børge. Ta imot kjærleiken. Gå ut og omvend det syndige folket no som høyrer på syndig felespel og drykk av djevelens flaske.

    Som Jesus sa: Det finnes berre ein veg.

    Og sann mine ord, djevelborn, den vegen er ikkje strødd med homofile som svinger seg til syndige rytmer medan dei tåkjer sinnet med alkohol. Vend om før dykk utsett Noreg for dei 10 landeplager.

    SvarSlett
  15. Hadde eg respektert deg så hadde eg sikkert tatt deg seriøst og Børge. Jazzklubba? Hahahaha.. Bli med en tur på en Metalbar du , så skal eg garantere deg at du ser geitepiss over alle veggane mens vi sitte i mørket med stive lem og ser på Lam som har sex med kalva istemt tunge tona til Deicide der oppned korsene florera overalt. Alle går med liksminke og vi kan bestille shot med dyreblod (om du spør så har dei menneskeblod og)... Ofringa skjer på fredag og lørdagskvelden, Bibelbrenninga er daglig og det e uhemma sex i alle hjørnene... Jazzklubba??? pffffffth...

    Men en ting kjære Børge...
    Hvorfor reiser du til Svartaste Afrika og Misjonera når du bor i Svartmetallens rike?
    Still opp utafor en av de overnvnte klubbane og misjoner... Seriøst.. det hadde blitt allsang. Kom fort det er ikke for seint... DU kan bli omvendt til å bli normal.. Ikke rart du reagerer på fæle syndige Jazzklubba etter misjonering i tjukkaste Afrika. Jazzklubba er jo en ting jeg må være totalt enig i... Jazz er mer jævli enn man kan tenke seg..Tilogmed Metalfolk holder seg unna de...

    SvarSlett
  16. Allah O Akbar! Inhje Allah!

    SvarSlett
  17. Seriøst. Få deg et liv.

    SvarSlett